Waarom zorg sokken?

 

Medische zorg sokken voor verpleegkundigen, verzorgenden, artsen, doktersassistenten en alle andere zorgprofessionals in ziekenhuis of zorginstelling.

In het ziekenhuis, in huisartsenpraktijken, maar ook in andere zorginstellingen en in de thuiszorg draagt men veelal saaie witte werkkleding en daarom zijn onze vrolijke zorg sokken voor artsen en verpleegkundige de perfecte manier om je outfit op te fleuren.  

Wij zorgen dat jij als arts, tandarts, verpleegkundige, operatieassistent, tandartsassistent, coassistent, thuiszorgmedewerker, wijkzuster en anesthesiemedewerker grappige en kleurrijke sokken kan dragen waarmee je ook nogeens een goed doel steunt! Op deze manier willen we iedereen werkzaam in de zorg een glimlach op het gezicht bezorgen tijdens het zware werk dat zij dag en nacht voor ons verzetten.

MedSocks zorg sokken zijn er in verschillende medische thema’s met leuke medische printjes. Zo heb jij als arts, verpleegkundige of operatie assistent, de hippe dokter en zuster sokken om mee te shinen op de poli of op OK (of thuis op de bank bijvoorbeeld). Onze leuke zorgsokken zijn er in allerlei kleuren voor dames en heren in de maten 35-40 en 41-46.

Wij bieden onze medische sokken ook als als leuk gepersonaliseerd cadeau of relatie geschenk voor jouw bedrijf of ziekenhuis afdeling.

MedSocks, een perfect cadeau voor al onze helden in de zorg!