Webshop

Sokken met medische printjes, verpleegkundige sokken, zorg sokken

 

Gratis verzending vanaf €30,00

30 dagen tevredenheidsgarantie: niet tevreden, geld terug!


Pre-order nu Bloedmooie MedSocks!

Pre-order nu deze bloedmooie sokken van MedSocks!🩸
10% van de winst van deze MedSocks wordt gedoneerd aan het Sikkelcelfonds. Zij gaan de strijd aan tegen sikkelcelziekte, een erfelijke bloedziekte waar wereldwijd nog veel kinderen aan overlijden. 


Let op: als de Bloedmooie MedSocks worden besteld in combinatie met ons standaard assortiment, dan wordt de gehele bestelling geleverd zodra de Bloedmooie MedSocks binnen zijn!


MedSocks Kaartjes

Nieuw, Zorg Sokken!

Onze Compressie Sokken!


Onze gehele collectie


Nieuw! IFMSA-MedSocks!

De International Federation of Medical Students' Associations (IFMSA) is een internationale vereniging voor geneeskundestudenten die zich inzet voor een betere en gezondere wereld! MedSocks heeft hetzelfde doel voor ogen en daarom werken MedSocks en IFMSA graag samen.

Om deze samenwerking te vieren hebben we speciale IFMSA-MedSocks ontwikkeld! Ben jij een echte IFMSA'er in hart en nieren? Haal dan snel deze unieke MedSocks! 

Van elke sok gaat €1,50 naar het "Future healthcare is sustainable healthcare" project. Met dit project geven we studenten die later in de gezondheidssector gaan werken inzichten in de gezondheidseffecten door klimaatverandering.


Goodies!


Overzicht

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van onze MedSocks? ❤️

 

Koop dan snel deze unieke ECG Sokken/Hartslag Sokken! 10% van de winst wordt gedoneerd aan de Hartstichting. 🩺 Zo help jij mee aan het opsporen en behandelen van hart- en vaatziekten!

 

Deze leuke zorgsokken zijn een perfect cadeautje voor iedereen werkzaam in de zorg, maar in het bijzonder de cardiologie!

De sokken hebben een mooie kleurcombinatie van rood en blauw en lijken net op een hartslagmonitor. Het ECG-patroon wordt afgewisseld met anatomische harten.

Hoe leuk is het om deze vrolijke zorgsokken te dragen onder de witte ziekenhuisoutfit. Daar wordt niet alleen jij vrolijk van, maar ook je patiënten en cliënten. Zo heb jij de leukste sokken op de werkvloer!

 

Categorie: Verpleegkundige sokken, verpleegkunde sokken, sokken verpleegkundige, sokken voor verpleegkundige, cadeau verpleegkundige, dokter sokken, operatieassistent sokken, anesthesiemedewerker sokken, sokken medische print, zorg sokken door Daniël van der Does & Miguel Jansen

 

Gratis verzending vanaf €30,00

 

Selecteer de gewenste maat: